Willerby - nette caravan met gezellige inrichting

Verkocht
Prijs: € 8.800,00
Aantal slaapkamers: 2
Afmeting: 3 x 9,5 meter
Douche: ja
Toilet: ja

Te koop aangeboden een nette caravan in laantje 43- 016. Het betreft een Engelse Willerby met woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. In de tuin is een schuur aanwezig, er is een klompenhok, veranda en een kattenren.

Bij de entree is een klompenhok met de wasmachine en een magnetron. In de caravan vindt u als eerste de grote slaapkamer met daarin een tweepersoonsbed, nachtkastje en een losstaande linnenkast. Vervolgens de badkamer met wastafel, spiegel en wastafelkast, het toilet en de doucheruimte. De kleinen slaapkamer is momenteel in gebruik als opslag, maar deze is prima te gebruiken voor een (stapel-)bed. De keuken is voorzien van een inbouw koel/vriescombinatie, een inbouw vierpits gaskookplaat, spoelbak en ruim voldoende kastruimte. Warm water d.m.v. een geiser. De gezellige woonkamer heeft een buitendeur (nu de toegang tot de kattenren). Verder is er een hoek/slaapbank met daaronder opbergruimte, salontafel, televisiekast met TV, etc. Rondom hangen houten jaloezieën en de slaapkamer hangt een rolgordijn.

Buiten vindt u een ruime lounge-set en ander tuinmeubilair. De tuin is grotendeels betegeld waardoor weinig onderhoud. Alle aanwezige inboedel is bij de koop inbegrepen.

De huidige eigenaar regelt nog het glasvezelabonnement, maar de 3-jaarlijkse keuring die dit jaar weer gedaan wordt komt voor rekening van de koper (kosten keuring € 95,00). Het stageld voor 2024 is voor de helft betaald.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht