Activiteiten in de omgeving

Zwemmen en watersport
Heb je zin in een verfrissende duik? Op vijf minuten rijden van de camping ligt recreatiestrand het Haringvliet. Hier kun je heerlijk zwemmen en zijn er verschillende watersportmogelijkheden. Bovendien zijn er in de buurt van de camping twee zwembaden. Hou je meer van vissen? Op 300 meter van de camping bevindt zich een prachtig viswater.

Havens Numansdorp
Numansdorp beschikt over twee zeer goed geoutilleerde havens aan het Holland Diep. Interesse in een ligplaats? Informeer naar de mogelijkheden bij de havenmeesters.

Deltapontjes
Met een pontje van Numansdorp naar Willemstad, van Strijensas naar Moerdijk of van Middelharnis naar Hellevoetsluis. Deltapontjes zijn de leukste pontjes rondom de Hoeksche Waard. Iedere verbinding is uniek en het gebied aan de overkant heeft zijn eigen karakter. Er is er geen één hetzelfde. Ook leuk als onderdeel van je fietstocht, want de fietsen mogen mee op het pontje.

Wandelen
De Hoeksche Waard is één van de twintig Nationale Landschappen in Nederland. De beste manier om de Hoeksche Waard te beleven is er doorheen te wandelen. Er zijn maar liefst 17 wandelroutes uitgestippeld. Er zijn korte routes die prima met de kinderen te doen zijn. Maar er zijn ook langere routes voor de echte wandelfans. De routes zijn allemaal bewegwijzerd. Verdwalen is er dus niet bij.

Fietsen
In de openheid en natuur van de Hoeksche Waard kun je al fietsend genieten van ruimtelijkheid, beboomde dijken, kreken en historische dorpjes. Er zijn diverse fietsroutes in de Hoeksche Waard, op basis van een fietsknooppuntensysteem. De fietsroutes zorgen ervoor dat je net even andere dingen ziet die je anders mogelijk gemist had. Wat te denken van een molenroute, een boerderijenroute, een literaire route of een watersnoodroute. Je kunt hier je fietshart ophalen!

Golfen
Golfen wordt steeds populairder in Nederland. Ook tijdens de vakantie is golfen een leuke bezigheid. Numansdorp beschikt over een eigen Golfbaan: Golfclub Cromstrijen. Ga de uitdaging aan op de 18-holes Championship course of ontdek de bijzondere 9-holes Compact course. Bij Golfclub Cromstrijen staan de vier G's centraal: Golfsport, Genieten, Gezelligheid en Gastvrijheid.
 

Omgeving overzicht