Jaarplaatsen

Wat houdt een jaarplaats in?

Camping ’t Volgerland heeft verschillende jaarplaatsen (verschil in afmeting en locatie). De stacaravan of het chalet is uw eigendom en de grond is eigendom van Camping ’t Volgerland. De huur van de plaats wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, tenzij tijdig opgezegd.

U huurt de plaats een geheel kalenderjaar, maar overnachten is alleen toegestaan tussen 1 april en 1 oktober.

 

Verhuurt Camping ’t Volgerland stacaravans en/of chalets?

Nee, de caravans en chalets op onze camping zijn eigendom van onze gasten. Camping ’t Volgerland heeft geen caravans en chalets in de verhuur.

 

Is onderverhuur van mijn caravan of chalet toegestaan?

Nee, onderverhuur is niet toegestaan. De caravan moet worden gebruikt door het eigen gezin. Een logee is tegen vermelding en betaling bij de receptie toegestaan.

 

Heeft Camping ’t Volgerland stacaravan of chalets te koop?

Het verkoopaanbod kunt u vinden op onze website onder het kopje ‘verkoop’.

 

Heeft Camping ’t Volgerland lege plaatsen voor een stacaravan of chalet beschikbaar?

Op Camping ’t Volgerland zijn nog enkele lege plaatsen beschikbaar. Op deze plaatsen kan een stacaravan of chalet geplaatst worden. Camping ’t Volgerland stelt de voorwaarden aan stacaravans en chalets die nog worden geplaatst.

 Indien u geïnteresseerd bent in een lege plaats en al een caravan of chalet in bezit heeft, ontvangen wij graag foto’s en informatie (afmeting en bouwjaar) van de stacaravan of het chalet. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de camping en lege plaatsen te bezichtigen.