Voorzieningen

Heeft Camping ’t Volgerland een eetgelegenheid?

Camping ’t Volgerland heeft een snackbar en een kantine. Op het menu staan patat, diverse snacks, broodjes, ijs en enkele eenvoudige menu’s. Bij mooi weer is ons terras, met zicht op het peuter-/kleuterbad, speeltuin en multifunctioneel sportveld, geopend.

 

Heeft Camping ’t Volgerland WiFi?

Op dit moment heeft Camping ’t Volgerland vrije WiFi rondom de kantine, receptie , terras en jeugdhonk. In 2023 wordt er glasvezel aangelegd op Camping ’t Volgerland. Iedere plaats wordt voorbereid voor een aansluiting. Of de plaats daadwerkelijk wordt aangesloten op het internet is aan de gast zelf. Daadwerkelijk gebruik van het glasvezelnetwerk zal naar verwachting vanaf seizoen 2024 zijn.

 

Zijn de plaatsen aangesloten op CAI?

De A, B, en C-plaatsen zijn voorzien van een CAI-aansluiting. Om uw tv aan te sluiten kiest u voor antenne en vervolgens voor digitaal. 

 

Is er een wasgelegenheid op Camping ’t Volgerland?

Ja, Camping ’t Volgerland heeft, tegenover de snackbar, een wasmachine en droger. Intekenlijsten hangen bij de wasmachine en droger. Munten (en evt. wasmiddel) voor het gebruik zijn te verkrijgen bij de receptie.

 

Is er een winkel op Camping ’t Volgerland?

Nee, Camping ’t Volgerland heeft geen campingwinkel. Zowel in Numansdorp als Klaaswaal zijn er supermarkten aanwezig. Let op! Op zondag zijn alle winkels in Numansdorp en Klaaswaal gesloten.

 

Verhuurt Camping ’t Volgerland fietsen?

Nee, wij verhuren geen fietsen.

 

Wat zijn de openingstijden van het zwembad?

Het zwembad is geopend bij goed weer en voldoende animo. Indien het zwembad niet geopend is kan dit bij de receptie worden gevraagd.

 

Wat zijn de openingstijden van de horeca?

De horeca is in het voorseizoen (1 april tot zomervakantie midden) en na zomervakantie midden tot half september op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen geopend.

In het hoogseizoen (zomervakantie midden) is de horeca dagelijks geopend.