Gezellige Camping Rotterdam

Beleef een heerlijk ontspannen vakantie nabij Rotterdam!

Waar kies jij voor?

Kom tot rust op de unieke locatie van onze camping bij Rotterdam. Naast de vele mogelijkheden om de prachtige natuur te ontdekken, liggen er ook diverse gezellige dorpen in de omgeving. De ideale plek om even een terrasje te pakken! Tevens sta je binnen 30 minuten  in hartje Rotterdam, Dordrecht of Brede. Ook Antwerpen ligt op slechts een uurtje rijden van onze camping!

Bruisende camping Rotterdam

Camping 't Volgerland is kleinschalig en intiem opgezet hoofdzakelijk bestaande uit jaarplaatsen. De gasten vinden 't zo gezellig op onze camping Rotterdam dat ze eigenlijk gewoon niet meer weg willen! ;-)

"Super camping voel mij er helemaal thuis en we staan er pas een week of vijf!" - Angelique

Wordt 's ochtends wakker van het geluid van tjilpende vogeltjes op een heerlijke plek voor jong en oud. Samen met ons recreatieteam 'de Eendenclub' maken we jouw vakantie onvergetelijk! 

Uitgelicht: Tiengemeten

In het pittoreske haventje van Tiengemeten stappen iedere dag wandelaars op de pont, met als doel het eiland ontdekken in één dag. Datis alleen eigenlijk veel te kort. Er valt hier namelijk zoveel te zien en beleven! Zo bestaat Tiengemeten uit meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten. En dat alles zo dichtbij het grote Rotterdam! Deze unieke (speel)natuur moet je een keer hebben bezocht.

Bekijk de tarieven van onze camping Rotterdam

Camping Rotterdam

Camping Rotterdam