Camping Rotterdam

Beleef een heerlijk ontspannende vakantie op onze camping nabij Rotterdam!

Waar kies jij voor?

Kom tot rust op de unieke locatie van onze camping vlak bij Rotterdam. Naast de vele mogelijkheden om de prachtige natuur te ontdekken, liggen er ook diverse gezellige dorpen in de omgeving. De ideale plek om even een terrasje te pakken! Bovendien sta je binnen 30 minuten in hartje Rotterdam, Dordrecht of Breda. Ook Antwerpen ligt op slechts een uurtje rijden van onze camping!

Bruisende camping Rotterdam

Camping 't Volgerland is kleinschalig en intiem opgezet hoofdzakelijk bestaande uit jaarplaatsen. Onze jaarplaatsen zijn met 150 tot 270 m2 zeer ruim opgezet en voorzien van 16 Ampère elektra. Enkele plaatsen zijn daarnaast ook voorzien van het gasnet en een CAI-aansluiting.

Met al deze ruimte geniet je van veel rust en privacy, maar profiteer je ook van de gezelligheid die onze camping te bieden heeft. De gasten vinden het zo gezellig op onze camping Rotterdam dat ze eigenlijk gewoon niet meer weg willen! ;-)

"Super camping voel mij er helemaal thuis en we staan er pas een week of vijf!" - Angelique

Wordt 's ochtends wakker van het geluid van tjilpende vogeltjes op een heerlijke plek voor jong en oud. Samen met ons recreatieteam 'de Eendenclub' maken we jouw vakantie onvergetelijk!

De Eendenclub is er niet alleen voor de kleinste kinderen, maar heeft ook activiteiten voor de jeugd. Hiervoor worden allerlei evenementen georganiseerd tijdens het hoogseizoen. Natuurlijk zijn deze activiteiten allemaal gratis. Nieuwsgierig? Bezoek dan de website van de Eendenclub en bekijk het programma!

De Eendenclub

Uitgelicht: Tiengemeten

In het pittoreske haventje van Tiengemeten stappen iedere dag wandelaars op de pont, met als doel het eiland ontdekken in één dag. Dat is alleen eigenlijk veel te kort. Er valt hier namelijk zoveel te zien en te beleven!

Zo bestaat Tiengemeten uit meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten. En dat alles zo dicht bij het grote Rotterdam! Deze unieke (speel)natuur moet je een keer hebben bezocht.

Bekijk de tarieven van onze camping Rotterdam.

Lekker de natuur in

Vanaf onze camping in Rotterdam kunt u ook heerlijk wandelen en fietsen door de natuur. In de omgeving zijn veel mooie stukjes natuur te vinden waar fietsen of wandelen uitstekend kan. Vergeet dus zeker niet uw fiets mee te nemen op vakantie!

Wat is er te doen in Rotterdam?

Onze camping even af en naar de stad? In Rotterdam is er voor jong en oud van alles te beleven. Rotterdam staat bekend om winkelstraat de Koopgoot en natuurlijk de haven. De haven van Rotterdam, gelegen bij de Maasvlakte, is de grootste van Europa. Hier is zoveel te zien en voor diegene die hier geïnteresseerd zijn is een bezoekje aan de haven het meer dan waard. Olietankers en grote schepen zijn hier allemaal te zien. Je kijkt jouw ogen hier uit! 

In de Koopgoot vind je veel diverse winkels en kan je hier ook terecht voor een lekker hapje of drankje. Laat je volledig verrassen tijdens je ontdekkingsreis door de best bezochte dierentuin van Nederland en spot veel verschillende soorten dieren bij Diergaarde Blijdorp.

Altijd al eens willen dineren op 100 meter hoogte? In de Euromast geniet je van de uiteenlopende gerechten en kan je zelfs overnachten in dé hoogste uitkijktoren van Nederland.

Voor heerlijke delicatessen, specerijen, lokale producten en lekker producten ben je bij De Markthal aan het juiste adres. De Markthal is een overdekte markt en een walhalla voor foodies.

Rotterdam wordt niet voor niets een wereldstad genoemd. Er is hier zoveel te beleven voor volwassen en kinderen. Cultuur, sport en andere evenementen zijn hier maandelijks. Hierdoor is elk bezoek aan deze grote stad een belevenis en weer anders dan de laatste keer. Rotterdam verveeld nooit! 

Op de website van Rotterdam info vind je nog veel meer leuke tips over uitjes in Rotterdam

Camping Rotterdam

Camping Rotterdam

Boek een jaarplaats op onze camping

Wilt u nooit iets missen van onze camping in Rotterdam én natuurlijk de leuke omgeving van de camping? Reserveer dan een jaarplaats op onze camping. Er is altijd wel iets te beleven, dus vervelen komt niet voor. En met een jaarplaats bent u altijd verzekerd van uw eigen fijne plekje op ons park.

Meer informatie