Ruime stacaravan met aanbouw

Verkocht
Prijs: € 17.500,00
Aantal slaapkamers: 2
Afmeting: 12,75 x 6,63 meter
Douche: ja
Toilet: ja

Te koop aangeboden in laan 28 op plaats 14 een ruime houten stacaravan met hardhouten kozijnen en met een aanbouw. De aanbouw is recent geplaatst, maar nog niet afgewerkt. De bedoeling was dat ook de caravan met hetzelfde materiaal werd afgewerkt, maar vanwege gezondheidsredenen is dat niet gebeurd. Het materiaal hiervoor is al wel aanwezig.

De indeling van de caravan is als volgt. Binnenkomst via de aanbouw, door openslaande deuren, een L-vormige zwarte keuken met vrijstaande koelkast, inbouw gaskookplaat, spoelbak en diverse losstaande apparaten. De woonkamer is voorzien van een hoekbank, salontafel, dressoir en een eettafel met stoelen. Er zijn 2 licht slaapkamers aanwezig. In de kleine slaapkamer staat een eenpersoonsbed klaar voor gebruik, maar de mogelijkheid voor een tweede bed is er ook. De grote slaapkamer heeft een tweepersoons boxspring en een linnenkast. De grote badkamer is voorzien van een toilet, wastefel en een ruime douche.

De aanbouw is opgetrokken in zwart geschilderd Douglashout en dient nog verder afgewerkt te worden. Ook dient er nog een gedeelte van de aanbouw opengemaakt te worden omdat er niet gebouwd is volgens de regels (aanbouw mag slechts aan 2 zijden dicht zijn). In de aanbouw een ruime lounge bank, een sfeerhaard en een tweede koelkast met vriezer en een prachtige barbecue. De caravan is volledig voorzien van verduisterende gordijnen.

Er is tevens een schuur aanwezig waarin een wasmachine en een extra vriezer.

De caravan is technisch goedgekeurd op 03-06-2021 en moet in 2024 opnieuw gekeurd worden. Alle aanwezige inboedel, zoals sfeerhaard, mobiele airco, wasmachine, etc. blijft achter en is bij de koop inbegrepen.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht