Instapklare stacaravan met grote buitenruimte

Verkocht
Prijs: € 10.995,00
Aantal slaapkamers: 2
Afmeting: 11 x 3 meter
Douche: ja
Toilet: ja, separaat

Te koop aangeboden wegens gezondheidsredenen in laan 33 op plaats 8 een stacaravan, type Blue Bay, met schuur en overdekte buitenruimte. Zowel de caravan, de grotendeels betegelde tuin, de schuur als ook de overkapping zijn heel goed onderhouden. De caravan is instap klaar!

De indeling is als volgt. Bij binnenkomst komt u in een klein halletje. Links gaat u naar de U-vormige keuken voorzien van een o.a. 4-pits gasstel, koelkast, oventje, magnetron en veel kastruimte. Aansluitend komt u in de ruime woonkamer met tweede buitendeur en veel ramen. Hier staat een hoekbank, een fauteuil, salontafeltjes en een eethoek voor 2 personen. Er is een TV-aansluiting, voldoende kastruimte voor uw spullen en een kachel. Tegenover de keuken is de doucheruimte, voorzien van een ruime douche en een wastafel met spiegelkast. Vanuit het halletje is toegang tot het toilet, de grote slaapkamer en de kleine slaapkamer. In de kleine slaapkamer staat een eenpersoonsbed met een onderschuif bed en zijn er diverse hangkastjes aanwezig. De toiletruimte heeft ook een ruime wastafel en opbergruimte. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en een kastenwand. Ook hier is een aansluiting voor TV. De gehele caravan is voorzien van luxaflex en/of overgordijnen. Buiten vindt u een elektrisch bedienbaar zonnescherm. 

De buitenruimte is groot te noemen en zeer solide gebouwd. Er is de mogelijkheid deze d.m.v. flappen (sommige met venster) volledig af te sluiten. Er is een aansluiting voor TV en de verlichting is met afstandsbediening te schakelen. De schuur is goed onderhouden en voorzien van een koel/vriescombinatie, een barbecue en diverse gereedschap.

De caravan is technisch goedgekeurd op 09-06-2021, herkeuring in 2024. De aanwezige inboedel, zoals alle televisies, keukenapparatuur, borden, bestek, (tuin-)gereedschap, tuinmeubels + kussens, decoratie, etc. is bij de koop inbegrepen, behalve de elektrische fiets. Deze staanplaats is aangesloten op het vaste gasnet en heeft CAI.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht