Nette caravan op rustige locatie

Verkocht
Prijs: € 7.000,00
Aantal slaapkamers: 2
Douche: ja
Toilet: ja

In laantje 16 op plaats 10 wordt een nette caravan op een ruime plaats aangeboden. Deze caravan met overdekte veranda en schuur ligt aan het einde van het laantje en heeft veel privacy. De indeling is als volgt. De lichte woonkamer heeft openslaande deuren en veel ramen, er staat een L-vormige slaapbank, een salontafel, een eettafel met 4 stoelen en een sidetable waar een televisie op staat. De L-vormige keuken heeft losstaand gasstel en een losstaande koelkast. De woonkamer is volledig voorzien van raambekleding. Via een slaapkamertje met een ingebouwd stapelbed komt u in de badkamer. Deze heeft een toilet en een ruime douchecabine. De grote slaapkamer heeft een ruime 2-persoons boxspring en 4 inbouwkasten.

De tuin is grotendeels betegeld en vergt weinig onderhoud. In de schuur vindt u een koel/vriescombinatie en een wasmachine. 

De caravan is technisch goedgekeurd m.b.t. elektra- en gasaansluiting op 06-09-2021. het stageld voor 2023 is betaald. Alle aanwezige inboedel, zoals de televisie, keukeninrichting en tuinmeubelen, zijn bij de koop inbegrepen.

 

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht