Vriendenkorting

Vrienden zijn veel waard. Dat wist je natuurlijk al, maar wij zetten deze uitspraak met onze speciale Vriendenkorting nog even extra kracht bij...

Introdcueer een vriend(in) of familielid met Camping 't Volgerland. Als jullie beiden besluiten om een staanplaats te huren op onze camping in 2019, ontvangen jullie allebei € 200,- korting op het stageld!

Hoe werkt het?

  • Introduceer Camping ’t Volgerland bij je familie of vriend(in). Julie ontvangen beiden € 200,- korting wanneer jullie allebei een staanplaats* huren op onze camping.
  • Huur je al een staanplaats in 2019 en introduceer je daarna vrienden of familie? Dan hoef je niets te doen. Vraag je vriend(in) of familie jouw naam aan ons te door te geven bij de receptie. Je krijgt dan € 200,- teruggestort op jouw rekening.** Jouw familie of vriend(in) ontvangen € 200,- korting op het stageld van hun staanplaats.


* De korting is enkel geldig als je je eigen stacaravan op de staanplaats neerzet. Je ontvangt geen korting op de staanplaatsen waarbij je een stacaravan, die vast op onze camping staat, koopt.

** Je krijgt enkel € 200,- teruggestort op jouw rekening als je op het moment van de huurovereenkomst van jouw vriend(in) of familielid in bezit bent van een staanplaats op onze camping. Dit bedrag wordt dus niet teruggestort als je in het verleden een staanplaats op onze camping hebt gehuurd.

Deze actie is geldig in de periode 01-01-2019 tot 31-12-2019 en is niet geldig in combinatie met andere acties. Tevens is de Vriendenkorting geldig bij een minimale huur van één jaar.