Instapklare caravan met een leuke tuin

Verkocht
Prijs: € 15.000,00
Aantal slaapkamers: 2
Afmeting: 9 x 3 meter
Douche: ja
Toilet: ja, separaat

Te koop aangeboden in laantje 36 plaats 13 een caravan welke instap klaar is. De tuin is mooi aangelegd en voorzien van een grote schuur en een prieel. De indeling van de caravan: woonkamer met van een U-vormige vaste bank, salontafel en een ruime kast. De rechte keuken is voorzien van een onderbouw koelkast, inbouw gaskookplaat, een afzuigkap en een spoelbak. De kleine slaapkamer is voorzien van 2x een eenpersoonsbed, de tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kastenwand. De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel en opbergruimte. Het toilet is in een separate ruimte. De caravan wordt verwarmd d.m.v. elektrische platen en een gaskachel. Warm water d.m.v. een gasgeiser. 

In de schuur vindt u diverse (tuin-)gereedschap, een Zibro-kachel en voldoende ruimte om een wasmachine te kunnen plaatsen of een koel/vriescombinatie.

De caravan is technisch (op elektra- en gasaansluiting) goedgekeurd op 06-09-2021. Het stageld voor 2023 is betaald. Alle aanwezige inboedel, zoals een televisie, servies, bestek, combimagnetron, fietsen, tuinmeubelen, etc. is bij de koop inbegrepen.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht