Elddis Crusader Supercyclone 2009

Verkocht
Prijs: € 14.000,00
Aantal slaapkamers: 1 + slaapbank (4 personen)
Afmeting: 8.10 meter
Douche: ja
Toilet: ja

Te koop in laantje 15 op plaats 20 een super-de-luxe toercaravan uit 2009, type Elddis Crusader Supercyclone 2009. De caravan is zeer goed onderhouden en staat bij ons op een vaste plaats: een eigen tuin met schuur, jacuzzi en overkapping hoort er allemaal bij!

De caravan is voorzien van diverse technische snufjes: alarm, mover, zonnepanelen, buitenaansluiting voor gas en elektra, programmeerbare ventilatie, inbouw radio, etc. Bij binnenkomst vindt u links de rondzit welke tot een 2-persoonsbed is om te bouwen. Er staat momenteel een kleine salontafel, maar de opklapbare eettafel is aanwezig. Vervolgens de ' meterkast': schakelaars voor o.a. warmwatervoorziening (10 liter boiler, keuze op gas of elektrisch), alarm, verwarming, etc. Aansluiting voor TV. In de keuken vindt u een gaskookplaat, spoelbak, magnetron, oven + grillplaat en een ruime koel/vriescombinatie. De slaapkamer is voorzien van 2x een eenpersoonsbed, veel kastruimte en een tweede aansluiting voor TV. Als laatste de badkamer: een zeer ruime douche, wastafel en toilet. En ook hier weer veel opbergruimte. Door de hele caravan vindt u ruime dakluiken welke voorzien zijn van screens.

In de schuur vindt u diverse tuingereedschap. De tuin stond in 2023 in de top 3 voor mooiste tuin. U vindt er een overdekte zit onder luifel van de caravan (luifel is volledig af te sluiten met extra onderdelen) en een ruime overkapping met een jacuzzi. Kortom: een prachtige toercaravan op een eigen plek. Uiteraard is het mogelijk alsnog met de caravan op vakantie te gaan.

De caravan is m.b.t. aansluiting van elektra en gas goedgekeurd op 18-05-2021. De aanwezig inboedel, o.a. een koffiezetapparaat, tuingereedschap, diverse luifels, voortent, etc. is bij de prijs inbegrepen.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht