Mooie staanplaats camping

Met een staanplaats op onze camping heb je altijd vakantie!

Fijne staanplaats camping

Vanaf het moment dat de eerste zonnestralen doorbreken in de lente kun je heerlijk tot rust komen op onze camping. Tijd speelt opeens een veel minder grote rol. Geen gehaast en gestress. Alles gaat gewoon lekker op je eigen tempo. Niks moet, alles mag. Voor je 't weet bloei je net zo op als de kleurrijke bloemetjes om je heen!

De sfeer op onze kleinschalige camping is lekker gemoedelijk en er wordt graag een praatje gemaakt met elkaar. Je kunt vanaf april tot oktober genieten van alle rust en ruimte op een van de royale staanplaatsen.

Vaste staanplaatsen

Een eigen stacaravan en een heerlijke vakantie vieren op een ruime staanplaats? Wij hebben enkele plekken beschikbaar. Deze vaste staanplaatsen op ons vakantiepark zijn voorzien van zestien ampère elektra en deze plaatsen varieren van 150 tot en met 270 vierkante meter. Een paar plekken hebben ook een gasnet en CAI. Bekijk hier de tarieven van onze staanplaatsen.

Een heerlijk ontspannen vakantie

Camping 't Volgerland is een goed onderhouden camping in de Hoeksche Waard nabij Rotterdam. De camping is erg kindvriendelijk. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door ons enthousiaste recreatieteam! Zo heb jij alle tijd om eindelijk dat goede boek uit te lezen of een lekker drankje te doen in onze bruisende kantine. 

"Gezellig stacaravanpark met een aantal passanten plaatsen met geweldig schoon sanitair. In het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig. Daarnaast worden er het hele seizoen activiteiten georganiseerd door de eigenaar én de camping bewoners." - Cees

 

Ga op ontdekkingstocht in de omgeving

Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard is een van de 20 Nationale Landschappen. Met recht dus iets om trots op te zijn! Het oorspronkelijke open karakter van het landschap met beboomde dijken en kreken is nog duidelijke aanwezig. Het bijzondere natuurgebied ligt vlakbij Rotterdam en Dordrecht. Vanuit de rust van de Hoeksche Waard en onze camping sta je dus ook zo midden in de stad om goed uit eten te gaan of lekker te shoppen.

Het unieke gebied De Hoeksche Waard is omringd door water. Je kunt de natuur te voetper fiets of per boot / kano verkennen. Extra bijzonder: de kunstpicknickplekken! Deze speciale zitplekken zijn ontworpen door kunstenaars met 't oog op rust en het prachtige landschap om je heen.

Tiengemeten

Vanuit het schilderachtige haventje vertrekt er iedere dag een pont gevuld met een aantal wandelaars. Tiengemeten is een uniek natuureileind vol met bomen, beekjes, mooie bloemen en beesten. Deze schitterende (speel)natuur is een aanrader voor jong en oud!

Vraag informatie op over onze mooie staanplaats camping

 

De Deltapontjes

Even weg van je staanplaats? Pak een pontje van Willemstad naar Strijensas en van Strijsensas naar Moerdijk. Deze pontjes zijn de mooiste pontjes in de Hoeksche Waard. Elk overstapje heeft zijn eigen karakter. Dus geen één pontje is hetzelfde want iedere overstap heeft zijn eigen charme. De Deltapontjes zijn ideaal om te combineren met je fietstocht want de fietsen mogen mee op het pontje!

Een balletje slaan

Een sport die nog altijd aan populariteit wint, is golfen! Een rustgevende en leuke activiteit die niet teveel inspanning kost. Een ideale sport om te beoefenen in je vakantie. In Numansdorp is het mogelijk om een balletje te slaan op de enorme golfbaan. Perfect voor de doorgewinterde golfer, maar ook voor de beginner.

Er zijn hier twee parcoursen, namelijk een 18-holes Champions Course en een hele speciale 9-holes Compact Course. Golfclub Cromstrijen staat voor de vier G's, namelijk: golfsport, genieten, gastvrijheid en gezelligheid. Je bent op deze club van harte welkom! 

Lekker de natuur in

De natuur in: de één vindt het heerlijk, de ander gewoon lekker. Maar het ding is, als u op een staanplaats camping staat, dan is het fijn als je de mogelijkheid hebt om lekker even te relaxen in de prachtige natuur van Nederland. En dat kan heel goed in de buurt van onze camping. Even de bene strekken in het Kralingse Bos, mountainbiken bij de Rottemeren en de flora en fauna ontdekken in de Ackerdijkse plassen. Een staanplaats op onze camping geeft je toegang tot al dit prachtige natuurlijk schoon!

Een staanplaats op Volgerland: de leukste camping in de omgeving van Rotterdam

Ook een half jaar genieten van een eigen vaste plaats op ons vakantiepark? Enkele plekken zijn beschikbaar dus wacht niet te lang en neem hieronder contact met ons op en vraag naar één van onze ruime en mooie staanplaatsen!

Vraag hier naar een staanplaats

 

Staanplaats camping

Staanplaats camping

Staanplaats camping