Tijd om het stokje over te dragen

Geplaatst: 20-12-2018

Middels nieuwsupdate willen jou graag op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen op camping ’t Volgerland. 

Zoals je waarschijnlijk wel weet heeft dhr. Meiling jarenlang met enorm veel passie en plezier aan het hoofd van de camping ’t Volgerland gestaan. Om precies te zijn is dhr. Meiling al sinds 1 januari 1995 eigenaar van deze, mede door jou altijd gezellige, familiecamping in Numansdorp. Na 24 jaar aan het roer te hebben gestaan, met zijn vrouw aan z’n zijde, werd het voor hem tijd om het spreekwoordelijke stokje over te dragen aan zijn dochter (Diana Meiling) en zoon (Mark Meiling). Dit zijn zeker geen onbekende gezichten op de camping!

Diana werkt al sinds 1997 mee op de camping en Mark is er sinds 2007 bij ingestroomd. Natuurlijk zou dhr. Meiling, dhr. Meiling niet zijn als hij de camping gelijk helemaal los zou laten. In theorie zal je dan ook weinig verschil gaan merken en zal je hem nog regelmatig op de camping zien rondlopen. Hij gaat samen met zijn vrouw Numansdorp dan ook zeker niet verlaten! Samen verhuizen ze naar een nieuw onderkomen vlakbij de camping. Mark neemt dan hun woning op de camping over. De officiële overname van camping ’t Volgerland vindt plaats op 1 januari 2019.

Het hele team van camping ’t Volgerland heeft enorm veel zin in het nieuwe jaar. We ontvangen jou volgend jaar dan ook graag weer met open armen!

Hopelijk tot dan?

Groeten,

Team camping ’t Volgerland

Nieuws overzicht