Sfeervolle caravan met bostuin

Prijs: € 9.000,00
Aantal slaapkamers: 2
Afmeting: 10 x 3,5 meter
Douche: ja
Toilet: ja

Te koop in laantje 11 op plaats 18 een goed onderhouden sfeervolle caravan met een bijzondere tuin: compleet met vijver en goudvissen onder een grote naaldboom. Men zegt zelfs dat er uilen in de boom nestelen. Deze plek vind je óf helemaal niets óf je bent er weg van. 

De indeling van de caravan is als volgt. De ruime woonkamer is voorzien van U-vormige bank, een dinette voor 4 personen en diverse kleine bijzettafeltjes. De keuken is voorzien van een 4pits gaskookplaat (inbouw), oventje en magnetron, een koel/vriescombinatie en een spoelbak. Warm water via een geiser. De kleine slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, de grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een ruime hoekdouche, toilet en een wastafel. Ook is er ruimte kast om uw spullen in op te bergen.

Buiten vindt u nog een degelijke schuur met diverse (tuin-)gereedschap en een overdekte loungeplek (partytent) met tuinmeubelen.

De caravan is technisch goedgekeurd op 11-05-2021 en moet volgende jaar opnieuw gekeurd worden. Alle aanwezige inboedel blijft achter en is bij de prijs inbegrepen. Alleen de bladblazer en rode koffer worden nog meegenomen.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht