Engelse caravan Willerby

Verkocht
Prijs: € 16.500,00
Aantal slaapkamers: 2
Afmeting: 3.50 x 12 meter
Douche: ja
Toilet: ja

Te koop aangeboden in laantje 35 op plaats 11 een Engelse stacaravan Willerby Holiday Homes uit 2008. Zowel de caravan, de schuur als ook de tuin zijn uitstekend onderhouden.

De indeling van de caravan is als volgt. Bij binnenkomst een kleine hal waar de deuren van woonkamer/keuken, de slaapkamers en badkamer op uit komen. De keuken heeft een U-opstelling en is voorzien van een 4-pits inbouw gaskookplaat, een afzuigkap, dubbele oven, onderbouw koelkast, spoelbak en heel veel kastruimte. De woonkamer heeft een openslaande deur en veel ramen, is voorzien van een zitbank, fauteuils, salontafel en een vaste hoekkast waar de gashaard is ingebouwd. De kleine slaapkamer is voorzien van een ruim 1-persoonsbed en wandkasten. De grote slaapkamer is opvallend ruim. Hierin staat een 2-persoonsbed, diverse kasten en een kaptafel. Als laatste een kast in het halletje waarin de geiser hangt. Alle ruimtes zijn voorzien van raambekleding en er zijn diverse horren.

Buiten vindt u een grote schuur, met een 2e koelkast, vriezer, tuingereedschap, diverse mogelijkheden voor een zitje en een afsluitbare overkapping waaronder een eettafel en een loungebankje.

De caravan is aangesloten op het gasnet en CAI. Het stageld voor 2023 is betaald. De caravan is m.b.t. elektra- en gasaansluiting technisch goedgekeurd op 14-06-2021.

Een groot deel van de aanwezige inboedel blijft achter, o.a. linnengoed, servies, tuinmeubels, parasols, etc. en is bij de koop inbegrepen.

 

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht