Boston Super Deluxe

Verkocht
Prijs: € 21.500,00
Aantal slaapkamers: 3
Afmeting: 12,5 x 3,9 meter
Douche: ja
Toilet: ja

Deze stacaravan in laantje 19 plaats 7 staat letterlijk op een hoek van de camping, een rustig plekje. De tuin is met zorg aangelegd (prijs gewonnen voor mooiste tuin 2022!) en heeft veel leuke zitjes. De schuur is nieuw geplaatst in 2022, ook het dek voor de caravan is dit jaar vervangen.

De caravan, een Boston Super Deluxe uit ± 2006, is geheel in originele staat en goed onderhouden. De U-keuken heeft een 5-pitsgasfornuis, een Siemens koelkast met vriesvak, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Het woongedeelte heeft een vaste U-vormige bank, veel opbergruimte en een haard. Er zijn 3 slaapkamers waarvan momenteel een gebruikt wordt voor opslag. De badkamer is voorzien douche, toilet en een wastafel.

In de schuur is aanwezig een koel-vriescombinatie, wasmachine en droger, een Kettler kast, tuingereedschap, een fiets, etc. De tuin is voorzien van veel vaste planten, verlichting, een opbergbox voor kussens, een prieel met druiven en een fontein. Er zijn 3 tuinsets: een rondzit met haardtafel, een lounge set en een eettafel met 6 verstelbare stoelen.

De caravan is technisch goedgekeurd (gas en elektra). De plaats is aangesloten op het gasnet en heeft CAI.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht