Stacaravan te koop Zuid-Holland

Een mooie stacaravan te koop Zuid-Holland

Gemoedelijke familiecamping met jaarplaatsen

Op onze gezellige jaarplaats camping Zuid-Holland staan diverse unieke stacaravans te koop. Je hebt hier beschikking tot lekker veel privacy en ruimte. Ben je op zoek naar een fijne gemoedelijke plek om te ontspannen en gewoon lekker van het leven te genieten? Dan voelt deze plek in de mooie natuur direct aan als je tweede huis! 

"Gezellig stacaravan park met een aantal passanten plaatsen met geweldig schoon sanitair. In het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig. Daarnaast worden er het hele seizoen activiteiten georganiseerd door de eigenaar én de camping bewoners." - Cees

Hierom moet je verblijven op een jaarplaats camping

Je kunt altijd vakantie vieren wanneer jij het wilt! Je hoeft nergens rekening mee te houden, want dat vaste heerlijke plekje is helemaal van jou. Scheelt ook gelijk weer dat constante heen en weer gesleep met je spullen. Die spullen kun je namelijk gewoon achterlaten. Dus wil je eventjes het dagelijks leven ontvluchten? Zet dan koers naar je tweede uitvalsbasis nabij Rotterdam en geniet! 

Wat is er zo leuk aan de omgeving?

Onze staanplaats camping is gelegen in het prachtige natuurgebied de Hoeksche Waard. Je kunt dit bijzondere landschap ontdekken op diverse manieren. Onze aanrader is per kano. Een erg gezellige en superleuke activiteit! Tevens ben je op onze jaarplaats camping omringd door leuke steden zoals; Rotterdam, Dordrecht, Breda en Willemstad!

Ontdek ons aanbod van stacaravans in Zuid-Holland

Wij hebben een erg divers aanbod van stacaravans die in uiteenlopende prijscategorieën vallen. Zo zit er voor iedereen wel wat leuks tussen! Schroom niet om vrijblijvend informatie bij ons aan te vragen via het contactformulier!

Informatie aanvragen

Stacaravan te koop Zuid-Holland

Stacaravan te koop Zuid-Holland

Stacaravan te koop Zuid-Holland