Jaarplaats camping

Prachtige ruime jaarplaatsen

Chalet kopen op een jaarplaats camping nabij Rotterdam?

Camping 't Volgerland is een goed onderhouden kleinschalige jaarplaatscamping in de buurt van Rotterdam. We organiseren diverse leuke activiteiten op onze gezellige familiecamping.

"Een superleuke camping! Er wordt veel georganiseerd voor jongeren en volwassenen. Dit wordt ons tweede seizoen en we kunnen niet wachten tot we er weer mogen slapen!" - Patricia

In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig dat alle kinderen en volwassenen vermaakt met verrassende activiteiten. Buiten het hoogseizoen organiseert de eigenaar samen met de campingbewoners ook regelematig wat gezellige activiteiten. De heerlijke sfeer die op de jaarplaatscamping hangt, zorgt ervoor dat je eigenlijk gewoon helemaal niet meer weg wilt!

De jaarplaatsen zelf zijn zeer ruim opgezet met 150 tot 270 m2 oppervlakte. Zo kan je in alle rust genieten van de vakantie, maar ervaart u daarnaast ook de gezelligheid van de camping zelf. Alle jaarplaatsen zijn voorzien van 16 Ampère  stroom, en sommige jaarplaatsen zijn daarbovenop aangesloten op het gasnet en beschikken over een CAI-aansluiting. Wat een luxe!

Leuke uitstapjes in de omgeving

Tiengemeten

In het pittoreske haventje van Tiengemeten stappen iedere dag wandelaars op de pont, met als bestemming Tiengemeten. Een prachtig natuureiland dat bestaat uit meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten. Deze unieke combinatie zorgt tevens voor enorm veel speelplezier voor kinderen! 

Willemstad

Willemstad is een oud pittoresk vestingstadje. De rijke historie is heir duidelijk voelbaar! Maak een stadswandeling door de vesting en over de vestingwallen, bezoek het Mauritshuis of strijk neer op een van de bruisende terrasjes aan de historische haven. Hier kun je genieten van een lekkere drankjes en heerlijke maaltijden die bereid zijn met lokale producten. Borrel lekker met een prachtig uitzicht over de haven tijdens de zonsondergang. Mooier kan het toch niet?

Haringvloet

Op vijf minuten rijafstand van onze jaarplaats camping ligt het brede recreatiestrand het Haringvliet. Je kunt hier heerlijk zwemmen en zijn er diverse watersportmogelijkheden. Een dagje genieten van de zon op jouw strandlaken, lekker zwemmen of ga je het water op om actief bezig te zijn? Hier kan het en dat allemaal op maar 5 minuten rijafstand. Ideaal!

Ontdek nu onze jaarplaats camping

Een prachtige en kleinschalige jaarplaatscamping

Wacht niet langer en neem jaarplaats op onze camping! Onze ruim opgezette plekken bieden je enorm veel comfort. Daarnaast heeft u alles bij de hand zoals onze faciliteiten!

Verken de omgeving met de fiets, wandelend of met de pont. Alle groten steden liggen in de omgeving en ook alle kleine knusse dorpjes. Er is het hele jaar door hier veel te doen! Een betere jaarplaats camping in Zuid-Holland ga je niet vinden.

Geïntereseerd? Neem dan contact met ons op. Heeft u nog vragen, meer informatie nodig of boekt u liever telefonisch? Geen probleem want ons personeel staat u graag te woord. Hieronder kunt u contact met ons opnemen!

Neem hier contact met ons op

Nooit verveling

Wat onze camping zo leuk maakt? Dat u zich er nooit hoeft te vervelen. Er zijn altijd leuke dingen te beleven. Van lekker trampoline springen tot heerlijk sporten en nog veel meer. Drink een drankje in de kantine en heb de grootste lol met uw buren. Wat u ook doet: u hoeft zich nooit te vervelen.

Jaarplaats camping

Jaarplaats camping

Jaarplaats camping