Op zoek naar een jaarplaats camping?

Gezellige jaarplaats camping 

Kleinschalige jaarplaats camping nabij Rotterdam

Camping 't Volgerland is een goed onderhouden kleinschalige jaarplaats camping in de buurt van Rotterdam. We organiseren diverse leuke activiteiten op onze gezellige familiecamping.

"Een superleuke camping! Er wordt veel georganiseerd voor jongeren en volwassenen. Dit wordt ons tweede seizoen en we kunnen niet wachten tot we er weer mogen slapen!" - Patricia

In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig dat alle kinderen vermaakt. Buiten het hoogseizoen organiseert de eigenaar samen met de campingbewoners ook regelematig wat gezellige activiteiten. De heerlijke sfeer die op de jaarplaats camping hangt, zorgt ervoor dat je eigenlijk gewoon helemaal niet meer weg wilt!

De jaarplaatsen zelf zijn zeer ruim opgezet met 150 tot 270 m2 oppervlakte. Zo kan je in alle rust genieten van de vakantie, maar ervaart u daarnaast ook de gezelligheid van de camping zelf. Alle jaarplaatsen zijn voorzien van 16 Ampère  stroom, en sommige jaarplaatsen zijn daarbovenop aangesloten op het gasnet en beschikken over een CAI-aansluiting. Wat een luxe!

Leuke uitstapjes in de omgeving

Tiengemeten

In het pittoreske haventje van Tiengemeten stappen iedere dag wandelaars op de pont, met als bestemming Tiengemeten. Een prachtig natuureiland dat bestaat uit meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten. Deze unieke combinatie zorgt tevens voor enorm veel speelplezier voor kinderen! 

Willemstad

Willemstad is een oud pittoresk vestingstadje. De rijke historie is heir duidelijk voelbaar! Maak een stadswandeling door de vesting en over de vestingwallen, bezoek het Mauritshuis of strijk neer op een van de bruisende terrasjes aan de historische haven. 

Haringvloet

Op vijf minuten rijafstand van onze jaarplaats camping ligt het brede recreatiestrand het Haringvliet. Je kunt hier heerlijk zwemmen en zijn er diverse watersportmogelijkheden.

Ontdek nu onze jaarplaats camping

Jaarplaats camping

Jaarplaats camping

Jaarplaats camping