Staanplaats
Vanaf het moment dat de eerste zonnestralen tevoorschijn komen in het voorjaar kun je heerlijk ontspannen op Camping ’t Volgerland. Op een vaste staanplaats kun je van april tot oktober samen met je gezin genieten van de rust en ruimte op een royale kampeerplaats. Terwijl de kinderen samen met vriendjes en vriendinnetjes in de speeltuin aan het spelen zijn, heb je alle tijd voor een goed boek of een gezellig drankje in de kantine.

Wil je ook een half jaar vakantieplezier? We hebben nog verschillende stacaravans te koop. Heb je een eigen stacaravan en zoek je een mooie, ruime staanplaats? Ook daar hebben we nog enkele plekken voor beschikbaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De vaste staanplaatsen variëren van 150 m² tot 270 m² en zijn voorzien van 16 ampère elektra. Enkele plaatsen zijn ook voorzien van gasnet en CAI.
Toeristische plaatsen
Je wordt ’s ochtends wakker van het geluid van de vogels. Als je de deur van je caravan opent om de verse broodjes bij de receptie te gaan halen, springt er nog net een konijntje de hoek om. Wat een heerlijk begin van de dag! Hier kun je wel aan wennen.  

Camping ’t Volgerland beschikt over een rustig kampeerveld, speciaal voor een heerlijke vakantie met de caravan of tent. De kampeerplaatsen zijn royaal en van alle gemakken voorzien, zoals 16 ampère elektra. Het is tenslotte vakantie.
Tarieven
Bekijk hier de tarieven voor een vakantie op één van onze plaatsen.
Reglement
Plattegrond
Zoek een mooie plek voor je caravan of tent op de plattegrond.